N-3 Polyunsaturated Fatty Acids, Body Fat and Inflammation

Background: Based on animal studies, n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs) have been suggested to lower the risk of obesity and inflammation. We aimed to investigate if, among humans, intake of n-3 PUFAs was associated with i) total body fat, ii) body fat distribution and iii) obesity-related infl...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Anne-Sofie Q. Lund [verfasserIn]

Ann Louise Hasselbalch [verfasserIn]

Michael Gamborg [verfasserIn]

Kristin Skogstrand [verfasserIn]

David M. Hougaard [verfasserIn]

Berit L. Heitmann [verfasserIn]

Kirsten O. Kyvik [verfasserIn]

Thorkild I.A. Sørensen [verfasserIn]

Tine Jess [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2013

Schlagwörter:

Fat mass

Inflammation

Polyunsaturated fatty acids

Anthropometry

Übergeordnetes Werk:

In: Obesity Facts - Karger Publishers, 2013, 6(2013), 4, Seite 369-379

Übergeordnetes Werk:

volume:6 ; year:2013 ; number:4 ; pages:369-379

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1159/000354663

Katalog-ID:

DOAJ045283915

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!