Effects of biofilm and refrigeration on acerola postharvest conservation Uso de biofilme e refrigeração na conservação pós-colheita de acerola

The objective of this work was to compare the effects of four different concentrations of cassava starch film and storage temperature on shelf life and the quality of a genotype of acerola from the Germplasm Active Bank (GAB) of Federal Rural University of Pernambuco, Brazil. Sound orange-reddish ac...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Maria Inês Sucupira Maciel [verfasserIn]

Vera Lúcia Arroxelas Galvão de Lima [verfasserIn]

Eufrásio Souza dos Santos [verfasserIn]

Marilene da Silva Lima [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch ; Portugiesisch

Erschienen:

2004

Schlagwörter:

Malpighia emarginata D.C.

temperatura de armazenamento

biofilme de mandioca

storage temperature

cassava starch biofilm

Übergeordnetes Werk:

In: Revista Brasileira de Fruticultura - Sociedade Brasileira de Fruticultura, 2004, 26(2004), 1, Seite 168-170

Übergeordnetes Werk:

volume:26 ; year:2004 ; number:1 ; pages:168-170

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1590/S0100-29452004000100044

Katalog-ID:

DOAJ045893306

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!