Will organic sake intoxicate consumers? Procurements of rice as bottlenecks and comparative procurement strategies by four brewers in Japan

Abstract This study reviews the status of current organic sake and procurement strategies of organic rice by four brewers in Japan. Despite overall declining trends in shrinking domestic markets, sake categorized in the premium segment has been increasing in trading volumes and indicated resilience...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yoshitaka Miyake [verfasserIn]

Ryo Kohsaka [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Organic agriculture

Export

Local development

Terroir

Rice

Sake

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Ethnic Foods - BMC, 2017, 7(2020), 1, Seite 11

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2020 ; number:1 ; pages:11

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1186/s42779-020-00060-6

Katalog-ID:

DOAJ047010517

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!