Integrative Morphological, Physiological, Proteomics Analyses of Jujube Fruit Development Provide Insights Into Fruit Quality Domestication From Wild Jujube to Cultivated Jujube

Jujube (Ziziphus jujuba) was domesticated from wild jujube (Z. jujuba var. spinosa). Here, integrative physiological, metabolomic, and comparative proteomic analyses were performed to investigate the fruit expansion and fruit taste components in a jujube cultivar ‘Junzao’ and a wild jujube ‘Qingjian...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jian Huang [verfasserIn]

Xin Chen [verfasserIn]

Aobing He [verfasserIn]

Zhibo Ma [verfasserIn]

Tianqi Gong [verfasserIn]

Kenong Xu [verfasserIn]

Ruihong Chen [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Ziziphus jujuba

proteomics

fruit expansion

gibberellin

ascorbic acid

Übergeordnetes Werk:

In: Frontiers in Plant Science - Frontiers Media S.A., 2011, 12(2021)

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2021

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3389/fpls.2021.773825

Katalog-ID:

DOAJ048328790

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!