History, ethnicity, and policy analysis of organic farming in Japan: when “nature” was detached from organic

Abstract The ratio of organic farming in Japan stagnated in terms of area and involved farmers despite the richness in history symbolized in terms such as the Fukuoka methods or the more recent Teikei. This paper first reviews the historical development of Japan’s organic agriculture from the 1930s...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Yoshitaka Miyake [verfasserIn]

Ryo Kohsaka [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Organic agriculture

Organic agricultural policies

Fukuoka

Natural farming

Teikei

Innovation transition

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Ethnic Foods - BMC, 2017, 7(2020), 1, Seite 8

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2020 ; number:1 ; pages:8

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1186/s42779-020-00052-6

Katalog-ID:

DOAJ048824739

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!