Investigation of Corrosion Rate of Mild Steel in Fruit Juice Environment Using Factorial Experimental Design

Although little attention is paid to corrosion study in food processing and production industry, it is highly important to take a critical look at what transpires at the production stages and how these can affect human health due to contamination of the final product. This research employs the desig...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Abdulhammed K. Hamzat [verfasserIn]

Ibrahim A. Adediran [verfasserIn]

Luai M. Alhems [verfasserIn]

Muhammad Riaz [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Corrosion - Hindawi Limited, 2010, (2020)

Übergeordnetes Werk:

year:2020

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1155/2020/5060817

Katalog-ID:

DOAJ049424424

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!