Research Note: The comparative study of energy utilization in feedstuffs for Muscovy ducks between in vivo and in vitro

Our study was aimed to investigate the effects of dietary metabolizable energy (ME) and crude protein (CP) levels on the digestive physiology in the jejunal fluid of Muscovy ducks to provide digestive parameters for in vitro digestion. There were 6 ME levels (11.0, 11.5, 12.0, 12.5, 13.0, and 13.5 M...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

H. Wang [verfasserIn]

X.F. Zhang [verfasserIn]

S.S. Zhai [verfasserIn]

J.J. Yuan [verfasserIn]

W.C. Wang [verfasserIn]

Y.W. Zhu [verfasserIn]

L. Yang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

metabolizable energy

crude protein

digestive enzyme

electrolyte ion concentration

energy utilization

Übergeordnetes Werk:

In: Poultry Science - Elsevier, 2020, 100(2021), 2, Seite 1004-1007

Übergeordnetes Werk:

volume:100 ; year:2021 ; number:2 ; pages:1004-1007

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.psj.2020.11.037

Katalog-ID:

DOAJ049732579

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!