Palm oil use in Mortadella

Palm (Elaeis guineensis) oil and its fractions can be combined to obtain designed fats with desired composition and physical properties. Incorporation of this type of ingredient in meat products can influence meat products process and sensory quality. In this study, a mixture of palm refined oil and...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Dany Pérez Dubé [verfasserIn]

Octavio Venegas Fornias [verfasserIn]

Margarita Núñez de Villavicencio [verfasserIn]

Juan González Ríos [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch

Erschienen:

2010

Schlagwörter:

Palm oil

fat reducion

mortadella

Übergeordnetes Werk:

In: Nacameh - Universidad Autonoma Metropolitana, 2011, 4(2010), 1, Seite 11-22

Übergeordnetes Werk:

volume:4 ; year:2010 ; number:1 ; pages:11-22

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Journal toc

Katalog-ID:

DOAJ051110024

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