Inhibition of Calcium Oxalate Formation and Antioxidant Activity of Carboxymethylated Poria cocos Polysaccharides

Three carboxymethylated Poria cocos polysaccharides (PCP-C1, PCP-C2, and PCP-C3) with -COOH contents of 6.13%, 10.24%, and 16.22%, respectively, were obtained by carboxymethylation of the original polysaccharide (PCP-C0), which has a molecular weight of 4 kDa and a carboxyl (-COOH) content of 2.54%....
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Chuang-Ye Li [verfasserIn]

Li Liu [verfasserIn]

Yao-Wang Zhao [verfasserIn]

Jia-Yun Chen [verfasserIn]

Xin-Yuan Sun [verfasserIn]

Jian-Ming Ouyang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Übergeordnetes Werk:

In: Oxidative Medicine and Cellular Longevity - Hindawi Limited, 2011, (2021)

Übergeordnetes Werk:

year:2021

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1155/2021/6653593

Katalog-ID:

DOAJ051431459

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!