Cryopreservation of Hazelnut (<i<Corylus avellana</i< L.) Axillary Buds from <i<In Vitro</i< Shoots Using the Droplet Vitrification Method

Cryopreservation by droplet vitrification was applied to hazelnut (<i<Corylus avellana</i< L.). axillary buds of the Italian cultivated variety Tonda Gentile Romana, which were collected from <i<in vitro</i< growing shoots, immersed in ice cooled PVS2 or PVS3 for 60 or 90 min...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Alessandra Sgueglia [verfasserIn]

Andrea Frattarelli [verfasserIn]

Adele Gentile [verfasserIn]

Gaia Urbinati [verfasserIn]

Simona Lucioli [verfasserIn]

Maria Antonietta Germanà [verfasserIn]

Emilia Caboni [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

length of dehydration

PVS2

PVS3

regrowth

rooting

Übergeordnetes Werk:

In: Horticulturae - MDPI AG, 2017, 7(2021), 11, p 494

Übergeordnetes Werk:

volume:7 ; year:2021 ; number:11, p 494

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/horticulturae7110494

Katalog-ID:

DOAJ052391078

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!