Evolution of anthocyanin profile from grape to wine

Aims: This study aimed at acquiring knowledge of the evolution of anthocyanins from grape to wine and the possibility of deducing the varietal origin of a wine from its anthocyanin profile. Methods and results: The anthocyanin « fingerprint », or profile, of a series of autochthonous Sicilian access...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Margherita Squadrito [verfasserIn]

Onofrio Corona [verfasserIn]

Giacomo Ansaldi [verfasserIn]

Rocco Di Stefano [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2010

Schlagwörter:

anthocyanins

grapes

wines

anthocyanin profile

varietal origin

Übergeordnetes Werk:

In: OENO One - International Viticulture and Enology Society, 2016, 44(2010), 3, Seite 167-177

Übergeordnetes Werk:

volume:44 ; year:2010 ; number:3 ; pages:167-177

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.20870/oeno-one.2010.44.3.1468

Katalog-ID:

DOAJ05306139X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!