Dietary manipulation of the gut microbiome in inflammatory bowel disease patients: Pilot study

Diet is a modifiable, noninvasive, inexpensive behavior that is crucial in shaping the intestinal microbiome. A microbiome “imbalance” or dysbiosis in inflammatory bowel disease (IBD) is linked to inflammation. Here, we aim to define the impact of specific foods on bacterial species commonly deplete...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Barbara Olendzki [verfasserIn]

Vanni Bucci [verfasserIn]

Caitlin Cawley [verfasserIn]

Rene Maserati [verfasserIn]

Margaret McManus [verfasserIn]

Effie Olednzki [verfasserIn]

Camilla Madziar [verfasserIn]

David Chiang [verfasserIn]

Doyle V. Ward [verfasserIn]

Randall Pellish [verfasserIn]

Christine Foley [verfasserIn]

Shakti Bhattarai [verfasserIn]

Beth A. McCormick [verfasserIn]

Ana Maldonado-Contreras [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

Microbiome

IBD

diet

dysbiosis

Übergeordnetes Werk:

In: Gut Microbes - Taylor & Francis Group, 2020, 14(2022), 1

Übergeordnetes Werk:

volume:14 ; year:2022 ; number:1

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1080/19490976.2022.2046244

Katalog-ID:

DOAJ053295218

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!