Application of MIR Spectroscopy to the Evaluation of Chemical Composition and Quality Parameters of Foal Meat: A Preliminary Study

The aim of this work was to study the potential of mid-infrared spectroscopy to evaluate the chemical composition and quality parameters of foal meat according to differences based on slaughter ages and finishing diets. In addition, the wavelength ranges which contribute to this meat quality differe...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Marta Ruiz [verfasserIn]

María José Beriain [verfasserIn]

Miguel Beruete [verfasserIn]

Kizkitza Insausti [verfasserIn]

José Manuel Lorenzo [verfasserIn]

María Victoria Sarriés [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

MIR spectroscopy

foal meat

chemical composition

quality parameters

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 9(2020), 5, p 583

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2020 ; number:5, p 583

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods9050583

Katalog-ID:

DOAJ053385799

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!