Carbohydrate availability regulates virulence gene expression in Streptococcus suis.

Streptococcus suis is a major bacterial pathogen of young pigs causing worldwide economic problems for the pig industry. S. suis is also an emerging pathogen of humans. Colonization of porcine oropharynx by S. suis is considered to be a high risk factor for invasive disease. In the oropharyngeal cav...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

M Laura Ferrando [verfasserIn]

Peter van Baarlen [verfasserIn]

Germano Orrù [verfasserIn]

Rosaria Piga [verfasserIn]

Roger S Bongers [verfasserIn]

Michiel Wels [verfasserIn]

Astrid De Greeff [verfasserIn]

Hilde E Smith [verfasserIn]

Jerry M Wells [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Übergeordnetes Werk:

In: PLoS ONE - Public Library of Science (PLoS), 2007, 9(2014), 3, p e89334

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2014 ; number:3, p e89334

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1371/journal.pone.0089334

Katalog-ID:

DOAJ054210933

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!