Bioavailability of plant sterol-enriched milk-based fruit beverages: In vivo and in vitro studies

This study for the first time compares the in vivo (response in serum from individuals of an interventional study) and in vitro effects (bioaccessibility determined from simulated gastrointestinal digestion) of two plant sterol (PS)-enriched milk-based fruit beverages (with and without tangerine fru...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Guadalupe Garcia-Llatas [verfasserIn]

Antonio Cilla [verfasserIn]

Amparo Alegría [verfasserIn]

María Jesús Lagarda [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

Gastrointestinal digestion

Bioaccessibility

Functional beverages

Phytosterols

Interventional study

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Functional Foods - Elsevier, 2021, 14(2015), Seite 44-50

Übergeordnetes Werk:

volume:14 ; year:2015 ; pages:44-50

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.jff.2015.01.023

Katalog-ID:

DOAJ055676677

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!