Distribution of active ingredients of a commercial aflatoxin biocontrol product in naturally occurring fungal communities across Kenya

Summary Human populations in Kenya are repeatedly exposed to dangerous aflatoxin levels through consumption of contaminated crops. Biocontrol with atoxigenic Aspergillus flavus is an effective method for preventing aflatoxin in crops. Although four atoxigenic A. flavus isolates (C6E, E63I, R7H and R...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Md‐Sajedul Islam [verfasserIn]

Kenneth A. Callicott [verfasserIn]

Charity Mutegi [verfasserIn]

Ranajit Bandyopadhyay [verfasserIn]

Peter J. Cotty [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Übergeordnetes Werk:

In: Microbial Biotechnology - Wiley, 2013, 14(2021), 4, Seite 1331-1342

Übergeordnetes Werk:

volume:14 ; year:2021 ; number:4 ; pages:1331-1342

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1111/1751-7915.13708

Katalog-ID:

DOAJ055985440

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!