Health functionality of dietary oleogel in rats fed high-fat diet: A possibility for fat replacement in foods

This study was to determine the effect of oleogel on lipid metabolism in rats fed high-fat diet. Male SD rats (n = 32; 4-wk-old) and obese Zucker rats (n = 6) fed either beef tallow containing high fat diet (HFD) or beeswax oleogel containing canola oil (BOG) for 2 months. Substitution of 50% BT by...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Utthapon Issara [verfasserIn]

Suhyun Park [verfasserIn]

Suyong Lee [verfasserIn]

Jaehwan Lee [verfasserIn]

Sungkwon Park [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

Oleogel

High-fat diet

Obesity

Blood characteristics

Health functionality

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Functional Foods - Elsevier, 2021, 70(2020), Seite 103979-

Übergeordnetes Werk:

volume:70 ; year:2020 ; pages:103979-

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.jff.2020.103979

Katalog-ID:

DOAJ056327692

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!