A Comparative Study of Organic and Conventional Management on the Rhizosphere Microbiome, Growth and Grain Quality Traits of Tritordeum

Tritordeum is a novel hexaploid cereal derived from the cross between a wild Chilean barley species (<i<Hordeum chilense</i< Roem. et Schultz) and durum wheat (<i<Triticum turgidum</i< ssp. <i<durum</i< Desf.) that is potentially of great interest for human nutrit...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Giovanna Visioli [verfasserIn]

Marta Lauro [verfasserIn]

Teofilo Vamerali [verfasserIn]

Cristian Dal Cortivo [verfasserIn]

Anna Panozzo [verfasserIn]

Silvia Folloni [verfasserIn]

Cristina Piazza [verfasserIn]

Roberto Ranieri [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

resilient cereals

grain quality

rhizosphere

root growth

sustainable management

Übergeordnetes Werk:

In: Agronomy - MDPI AG, 2012, 10(2020), 11, p 1717

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2020 ; number:11, p 1717

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agronomy10111717

Katalog-ID:

DOAJ05686731X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!