Dietary reference values for chloride

Abstract Following a request from the European Commission, the EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) has derived dietary reference values (DRVs) for chloride. There are no appropriate biomarkers of chloride status, no balance studies and no adequate evidence on the relationsh...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) [verfasserIn]

Dominique Turck [verfasserIn]

Jacqueline Castenmiller [verfasserIn]

Stefaan deHenauw [verfasserIn]

Karen‐Ildico Hirsch‐Ernst [verfasserIn]

John Kearney [verfasserIn]

Helle Katrine Knutsen [verfasserIn]

Alexandre Maciuk [verfasserIn]

Inge Mangelsdorf [verfasserIn]

Harry J McArdle [verfasserIn]

Carmen Pelaez [verfasserIn]

Kristina Pentieva [verfasserIn]

Alfonso Siani [verfasserIn]

Frank Thies [verfasserIn]

Sophia Tsabouri [verfasserIn]

Marco Vinceti [verfasserIn]

Peter Aggett [verfasserIn]

Susan Fairweather‐Tait [verfasserIn]

Ambroise Martin [verfasserIn]

Hildegard Przyrembel [verfasserIn]

Agnès deSesmaisons‐Lecarré [verfasserIn]

Androniki Naska [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

Chloride

Dietary reference value

Übergeordnetes Werk:

In: EFSA Journal - Wiley, 2018, 17(2019), 9, Seite n/a-n/a

Übergeordnetes Werk:

volume:17 ; year:2019 ; number:9 ; pages:n/a-n/a

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.2903/j.efsa.2019.5779

Katalog-ID:

DOAJ057540721

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!