Comparison between the Grape Technological Characteristics of <i<Vitis vinifera</i< Subsp. <i<sylvestris</i< and Subsp. <i<sativa</i<

Wine has been produced in Georgia since the 6th millennium BC. The processes of cultivar selection and breeding started with wild grapes <i<Vitis vinifera</i< L. ssp. <i<sylvestris</i< Gmel. and included multiple introgression events—from the wild to domestication. This artic...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

David Maghradze [verfasserIn]

Shengeli Kikilashvili [verfasserIn]

Olan Gotsiridze [verfasserIn]

Tamar Maghradze [verfasserIn]

Daniela Fracassetti [verfasserIn]

Osvaldo Failla [verfasserIn]

Laura Rustioni [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

wild grapes

Caucasus

Neolithic wines

genetic resources

grapevine domestication

viticulture

Übergeordnetes Werk:

In: Agronomy - MDPI AG, 2012, 11(2021), 3, p 472

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2021 ; number:3, p 472

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agronomy11030472

Katalog-ID:

DOAJ057608482

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!