Effect of Light and Dark on the Phenolic Compound Accumulation in Tartary Buckwheat Hairy Roots Overexpressing <i<ZmLC</i<

<i<Fagopyrum tataricum</i< ‘Hokkai T10′ is a buckwheat cultivar capable of producing large amounts of phenolic compounds, including flavonoids (anthocyanins), phenolic acids, and catechin, which have antioxidant, anticancer, and anti-inflammatory properties. In the present study, we reve...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Chang Ha Park [verfasserIn]

Ye Eun Park [verfasserIn]

Hyeon Ji Yeo [verfasserIn]

Nam Il Park [verfasserIn]

Sang Un Park [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

phenolic compounds

Übergeordnetes Werk:

In: International Journal of Molecular Sciences - MDPI AG, 2003, 22(2021), 9, p 4702

Übergeordnetes Werk:

volume:22 ; year:2021 ; number:9, p 4702

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/ijms22094702

Katalog-ID:

DOAJ058575405

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!