Immunomodulatory effects of polysaccharides from edible fungus: a review

The polysaccharides from edible fungus showed many kinds of biological activities, including anti-tumor, immunomodulatory, anti-inflammatory, anti-diabetes, improving functional constipation activities. In particular, the immunomodulatory effects have been paid more and more attention by scholars, b...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Zhenhua Yin [verfasserIn]

Zhenhua Liang [verfasserIn]

Changqin Li [verfasserIn]

Jinmei Wang [verfasserIn]

Changyang Ma [verfasserIn]

Wenyi Kang [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Edible fungus

Polysaccharides

Immunomodulatory effect

Mechanisms-immunomodulatory relationship

Übergeordnetes Werk:

In: Food Science and Human Wellness - KeAi Communications Co., Ltd., 2016, 10(2021), 4, Seite 393-400

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2021 ; number:4 ; pages:393-400

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.fshw.2021.04.001

Katalog-ID:

DOAJ058792015

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!