Traditional versus modern apple cultivars – a comparison of juice composition

Apples are rich in components that are important for human health, such as polyphenols, organic acids and microelements, but their chemical composition varies with different apple cultivars. We aimed to find out if there is any superiority in traditionally grown apple cultivars in terms of their fru...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Dobrowolska-Iwanek Justyna [verfasserIn]

Gąstoł Maciej [verfasserIn]

Adamska Agnieszka [verfasserIn]

Krośniak Mirosław [verfasserIn]

Zagrodzki Paweł [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

antioxidant activity

apple juice

nutrient elements

organic acids

polyphenol

Übergeordnetes Werk:

In: Folia Horticulturae - Sciendo, 2014, 27(2015), 1, Seite 33-41

Übergeordnetes Werk:

volume:27 ; year:2015 ; number:1 ; pages:33-41

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1515/fhort-2015-0012

Katalog-ID:

DOAJ059151188

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!