Análises quali- e quantitativa de cafés comerciais via ressonância magnética nuclear

Coffee is one of the beverages most widely consumed in the world and the "cafezinho" is normally prepared from a blend of roasted powder of two species, Coffea arabica and Coffea canephora. Each one exhibits differences in their taste and in the chemical composition, especially in the caff...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Leila Aley Tavares [verfasserIn]

Antonio Gilberto Ferreira [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Spanisch ; Portugiesisch

Erschienen:

2006

Schlagwörter:

caffeine

quantitative ¹H NMR

coffee composition

Übergeordnetes Werk:

In: Química Nova - Sociedade Brasileira de Química, 2004, 29(2006), 5, Seite 911-915

Übergeordnetes Werk:

volume:29 ; year:2006 ; number:5 ; pages:911-915

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DOI / URN:

10.1590/S0100-40422006000500005

Katalog-ID:

DOAJ059303786

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