Bioactive Compounds and Aroma Profile of Some Lamiaceae Edible Flowers

Edible flowers are consumed for their appearance, colours, nutritional and healthy properties, but the use is limited by the actual number of the species. Seven edible flowers of the Lamiaceae family (Ocimeae and Mentheae tribes) were investigated: <i<Monarda didyma</i< ‘Fireball’, <i...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ilaria Marchioni [verfasserIn]

Basma Najar [verfasserIn]

Barbara Ruffoni [verfasserIn]

Andrea Copetta [verfasserIn]

Luisa Pistelli [verfasserIn]

Laura Pistelli [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

VOCs

nutraceutical properties

Übergeordnetes Werk:

In: Plants - MDPI AG, 2013, 9(2020), 6, p 691

Übergeordnetes Werk:

volume:9 ; year:2020 ; number:6, p 691

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/plants9060691

Katalog-ID:

DOAJ060980494

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!