Safety evaluation of the food enzyme maltogenic α‐amylase from the genetically modified Bacillus subtilis strain ROM

Abstract The food enzyme maltogenic α‐amylase (glucan 1,4‐α‐maltohydrolase; EC 3.2.1.133) is produced with the genetically modified Bacillus subtilis strain ROM by DSM Food Specialities B.V. The genetic modifications do not give rise to safety concerns. The maltogenic α‐amylase is considered free fr...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP) [verfasserIn]

Claude Lambré [verfasserIn]

José Manuel Barat Baviera [verfasserIn]

Claudia Bolognesi [verfasserIn]

Pier Sandro Cocconcelli [verfasserIn]

Riccardo Crebelli [verfasserIn]

David Michael Gott [verfasserIn]

Konrad Grob [verfasserIn]

Evgenia Lampi [verfasserIn]

Marcel Mengelers [verfasserIn]

Alicja Mortensen [verfasserIn]

Gilles Rivière [verfasserIn]

Inger‐Lise Steffensen [verfasserIn]

Christina Tlustos [verfasserIn]

Henk Van Loveren [verfasserIn]

Laurence Vernis [verfasserIn]

Holger Zorn [verfasserIn]

Boet Glandorf [verfasserIn]

Lieve Herman [verfasserIn]

Yi Liu [verfasserIn]

Andrew Chesson [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

food enzyme

glucan 1,4‐α‐maltohydrolase

EC 3.2.133

maltogenic α‐amylase

Bacillus subtilis

genetically modified microorganism

Übergeordnetes Werk:

In: EFSA Journal - Wiley, 2018, 19(2021), 6, Seite n/a-n/a

Übergeordnetes Werk:

volume:19 ; year:2021 ; number:6 ; pages:n/a-n/a

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.2903/j.efsa.2021.6634

Katalog-ID:

DOAJ061726974

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!