How Do Consumers Perceive Cultured Meat in Croatia, Greece, and Spain?

The meat production industry is one of the leading contributors of greenhouse gas emissions. Cultured meat presents itself as a potential eco- and animal-friendly meat substitute which has the potential to eradicate animal cruelty and reduce both the environmental footprint and the risk of zoonotic...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Paula Franceković [verfasserIn]

Lucía García-Torralba [verfasserIn]

Eleni Sakoulogeorga [verfasserIn]

Tea Vučković [verfasserIn]

Federico J. A. Perez-Cueto [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

cultured meat

meat consumption

European consumers

meat substitutes

consumer perception

Übergeordnetes Werk:

In: Nutrients - MDPI AG, 2009, 13(2021), 4, p 1284

Übergeordnetes Werk:

volume:13 ; year:2021 ; number:4, p 1284

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/nu13041284

Katalog-ID:

DOAJ062183435

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!