Modification of the existing maximum residue levels for fosetyl/phosphonic acid in citrus fruits resulting from the use of potassium phosphonates

Abstract In accordance with Article 6 of Regulation (EC) No 396/2005, the applicant Luxembourg Industries (Pamol) Ltd submitted a request to the competent national authority in Spain to modify the existing maximum residue levels (MRLs) for fosetyl/phosphonic acid (fosetyl‐Al (sum of fosetyl, phospho...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

EFSA (European Food Safety Authority) [verfasserIn]

Giulia Bellisai [verfasserIn]

Giovanni Bernasconi [verfasserIn]

Alba Brancato [verfasserIn]

Luis Carrasco Cabrera [verfasserIn]

Lucien Ferreira [verfasserIn]

German Giner [verfasserIn]

Luna Greco [verfasserIn]

Samira Jarrah [verfasserIn]

Aija Kazocina [verfasserIn]

Renata Leuschner [verfasserIn]

Jose Oriol Magrans [verfasserIn]

Ileana Miron [verfasserIn]

Stefanie Nave [verfasserIn]

Ragnor Pedersen [verfasserIn]

Hermine Reich [verfasserIn]

Silvia Ruocco [verfasserIn]

Miguel Santos [verfasserIn]

Alessia Pia Scarlato [verfasserIn]

Anne Theobald [verfasserIn]

Benedicte Vagenende [verfasserIn]

Alessia Verani [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

fosetyl

phosphonic acid

potassium phosphonates

citrus fruits

fungicide

MRL

Übergeordnetes Werk:

In: EFSA Journal - Wiley, 2018, 19(2021), 11, Seite n/a-n/a

Übergeordnetes Werk:

volume:19 ; year:2021 ; number:11 ; pages:n/a-n/a

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.2903/j.efsa.2021.6926

Katalog-ID:

DOAJ063103613

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!