PERUBAHAN KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA MINYAK SELAMA PENGGORENGAN DENGAN METODE DEEP FAT FRYING: KAJIAN LITERATUR

Deep fat frying is a popular frying method in the world. There are several chemical reactions that occur during the frying process, namely oxidation, hydrolysis and polymerization. These reactions will influence to the physicochemical properties of the oil, such as increasing-decreasing in the perox...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Moh Taufik [verfasserIn]

Yoni Atma [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Indonesisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

deep fat frying

physicochemical properties

frying oil

Übergeordnetes Werk:

In: Agrointek - Universitas Trunojoyo Madura, 2017, 15(2021), 3, Seite 955-966

Übergeordnetes Werk:

volume:15 ; year:2021 ; number:3 ; pages:955-966

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DOI / URN:

10.21107/agrointek.v15i3.10436

Katalog-ID:

DOAJ063499045

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