Mutu Minyak Jelantah Dengan Adsorben Biji Salak (Salacca zalacca (Gaertn.)Voss) menggunakan Parameter Bilangan Peroksida dan Asam Lemak Bebas

Quality of used cooking oil with snake fruit (Salacca zalacca (Gaertn.) Voss) seed adsorbent  has been conducted. This study aims to determine the ability of snake fruit seed in reducing peroxide value and free fatty acids in used cooking oil which can improve the quality and extend usage lifespan o...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Ihwan Ihwan [verfasserIn]

Fadlia Fadlia [verfasserIn]

Syariful Anam [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Indonesisch

Erschienen:

2019

Übergeordnetes Werk:

In: Jurnal Farmasi Galenika (Galenika Journal of Pharmacy) - Universitas Tadulako, 2018, 5(2019), 2, Seite 124-131

Übergeordnetes Werk:

volume:5 ; year:2019 ; number:2 ; pages:124-131

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.22487/j24428744.2019.v5.i2.10070

Katalog-ID:

DOAJ064100111

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!