<em<Gnomoniopsis castanea</em< is the main agent of chestnut nut rot in Switzerland

Nuts of sweet chestnut have been an important food source for the alpine population in Switzerland since the Middle Ages and are still valued today for the preparation of traditional food commodities. Nut quality is reduced by insect damage and by various pathogenic fungi. In the last few years, pro...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Francesca DENNERT [verfasserIn]

Giovanni BROGGINI [verfasserIn]

Cesare GESSLER [verfasserIn]

Michelangelo STORARI [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

Gnomoniopsis smithogilvyi

Castanea sativa

endophyte

Übergeordnetes Werk:

In: Phytopathologia Mediterranea - Firenze University Press, 2017, 54(2015), 2

Übergeordnetes Werk:

volume:54 ; year:2015 ; number:2

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.14601/Phytopathol_Mediterr-14712

Katalog-ID:

DOAJ067116450

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!