Optimization of Prebiotics and Oxygen Scavengers for Bifidobacterium bifidum BB01 Microcapsules by Response Surface Methodology

The effects of different prebiotics and oxygen scavengers on making the process of xanthan gum and chitosan (XC) Bifidobacterium bifidum BB01 microcapsules were studied by single factor experiment and Plackett-Burman screening test, ascorbic acid, sodium erythorbate and xylo-oligosaccharide had sign...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Li Yilin [verfasserIn]

Shu Guowei [verfasserIn]

Li Yichao [verfasserIn]

Liu Yu [verfasserIn]

Song Yajuan [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

optimization

encapsulation yield

box-behnken design

viable counts

oxygen scavengers

prebiotics

bifidobacterium bifidum bb01

Übergeordnetes Werk:

In: Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology - Sciendo, 2014, 22(2018), 1, Seite 3-12

Übergeordnetes Werk:

volume:22 ; year:2018 ; number:1 ; pages:3-12

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.2478/aucft-2018-0001

Katalog-ID:

DOAJ067300715

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!