Food safety in fisheries: Application of One Health approach

Fisheries comprise the fastest growing sector meeting the global protein requirements. Being an affordable enterprise, it is considered a safe source of food and the muscles of healthy fishes are almost sterile. However, a multitude of hazards (biological, chemical, and environmental) can be introdu...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jess Vergis [verfasserIn]

Deepak B Rawool [verfasserIn]

Satya Veer Singh Malik [verfasserIn]

Sukhadeo B Barbuddhe [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

aquaculture - fisheries - food-borne illness - food safety- one health - organic pollution

Übergeordnetes Werk:

In: Indian Journal of Medical Research - Wolters Kluwer Medknow Publications, 2005, 153(2021), 3, Seite 348-357

Übergeordnetes Werk:

volume:153 ; year:2021 ; number:3 ; pages:348-357

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.4103/ijmr.IJMR_573_21

Katalog-ID:

DOAJ068155964

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!