Chia (Salvia hispanica) experiment at a 30˚ N site in Sichuan Basin, China

ABSTRACT: The mysterious ancient Mesoamerican Indian crop chia (Salvia hispanica) is revived and expanding worldwide due to its richness of valuable nutraceuticals such as α-linolenic acid (ALA), antioxidants, food fiber, gels, and proteins. We carried out a pilot experiment on chia planting in non...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Aung Naing Win [verfasserIn]

Yufei Xue [verfasserIn]

Baojun Chen [verfasserIn]

Feifei Liao [verfasserIn]

Fang Chen [verfasserIn]

Nengwen Yin [verfasserIn]

Fanrong Mei [verfasserIn]

Bitao Wang [verfasserIn]

Xiaofeng Shi [verfasserIn]

Yumeng He [verfasserIn]

Yourong Chai [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Portugiesisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

chia (Salvia hispanica)

ensaio de campo

Bacia do Sichuan

rendimento

aácido linolênico

Übergeordnetes Werk:

In: Ciência Rural - Universidade Federal de Santa Maria, 2004, 48(2018), 9

Übergeordnetes Werk:

volume:48 ; year:2018 ; number:9

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1590/0103-8478cr20180105

Katalog-ID:

DOAJ068277970

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!