Evaluation of Antioxidant, Antidiabetic and Antiobesity Potential of Selected Traditional Medicinal Plants

This study evaluated potential antidiabetic and antiobesity properties in vitro of selected medicinal plants. The hot water (WE) and ethanol extracts (EE) of sweet gale (Myrica gale L.), roseroot (Rhodiola rosea L.), sheep sorrel (Rumex acetosa L.), stinging nettles (Utrica dioica L.) and dandelion...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Satvir Sekhon-Loodu [verfasserIn]

H. P. Vasantha Rupasinghe [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Schlagwörter:

phytochemicals

antioxidants

polyphenols

diabetes

amylase

glucosidase

Übergeordnetes Werk:

In: Frontiers in Nutrition - Frontiers Media S.A., 2014, 6(2019)

Übergeordnetes Werk:

volume:6 ; year:2019

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3389/fnut.2019.00053

Katalog-ID:

DOAJ069811938

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!