Morphometric and Nutritional Characterization of the Main Spanish Lentil Cultivars

Nowadays, there is a growing demand for high-quality vegetal protein food products, such as pulses and lentils in particular. However, there is no scientific evidence on the nutritional and morphometric characterization of the main lentil cultivars in the Western Mediterranean area. For this reason,...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Javier Plaza [verfasserIn]

M. Remedios Morales-Corts [verfasserIn]

Rodrigo Pérez-Sánchez [verfasserIn]

Isabel Revilla [verfasserIn]

Ana M. Vivar-Quintana [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

morphological characteristics

chemical composition

quality mark

protein intake

Übergeordnetes Werk:

In: Agriculture - MDPI AG, 2012, 11(2021), 8, p 741

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2021 ; number:8, p 741

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agriculture11080741

Katalog-ID:

DOAJ069880549

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!