Multiple Antioxidative and Bioactive Molecules of Oats (<i<Avena sativa</i< L.) in Human Health

Oats (<i<Avena sativa</i< L.) are rich in protein, fiber, calcium, vitamins (B, C, E, and K), amino acids, and antioxidants (beta-carotene, polyphenols, chlorophyll, and flavonoids). β-glucan and avenanthramides improve the immune system, eliminate harmful substances from the body, reduc...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Il-Sup Kim [verfasserIn]

Cher-Won Hwang [verfasserIn]

Woong-Suk Yang [verfasserIn]

Cheorl-Ho Kim [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

oat

β-glucan

avenanthramide

functionality

health benefit

Übergeordnetes Werk:

In: Antioxidants - MDPI AG, 2013, 10(2021), 9, p 1454

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2021 ; number:9, p 1454

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/antiox10091454

Katalog-ID:

DOAJ070967121

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!