Aflatoxin B1 risk management in Parmigiano Reggiano dairy cow feed

This study investigated aflatoxin B1 (AFB1) contamination in dairy cow feed and the risk management of AFB1 content in concentrates undertaken by feed industries in the <em<Parmigiano Reggiano</em< area. Data on aflatoxin contamination risk management applied in 29 feed industries were c...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Giorgia Canestrari [verfasserIn]

Barbara Ricci [verfasserIn]

Valentina Pizzamiglio [verfasserIn]

Alberto Biancardi [verfasserIn]

Pierluigi Piazza [verfasserIn]

Giuseppe Merialdi [verfasserIn]

Giovanni Tosi [verfasserIn]

Federica Giacometti [verfasserIn]

Marco Nocetti [verfasserIn]

Mattia Fustini [verfasserIn]

Andrea Serraino [verfasserIn]

Andrea Formigoni [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch ; Italienisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

Aflatoxins

Feed

Dairy cows

Parmigiano Reggiano

Übergeordnetes Werk:

In: Italian Journal of Food Safety - PAGEPress Publications, 2013, 5(2016), 1

Übergeordnetes Werk:

volume:5 ; year:2016 ; number:1

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.4081/ijfs.2016.5291

Katalog-ID:

DOAJ07196827X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!