Utilizing Hydrothermal Processing to Align Structure and In Vitro Digestion Kinetics between Three Different Pulse Types

Processing results in the transformation of pulses’ structural architecture. Consequently, digestion is anticipated to emerge from the combined effect of intrinsic (matrix-dependent) and extrinsic (processed-induced) factors. In this work, we aimed to investigate the interrelated effect of intrinsic...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Katharina Pälchen [verfasserIn]

Ben Van den Wouwer [verfasserIn]

Dorine Duijsens [verfasserIn]

Marc E. Hendrickx [verfasserIn]

Ann Van Loey [verfasserIn]

Tara Grauwet [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2022

Schlagwörter:

legume

hardness

structure–function

INFOGEST

starch

protein

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 11(2022), 2, p 206

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2022 ; number:2, p 206

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods11020206

Katalog-ID:

DOAJ07352879X

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!