The potential health benefits of haskap (Lonicera caerulea L.): Role of cyanidin-3-O-glucoside

Haskap (Lonicera caerulea L.), an emerging commercial fruit crop in North America, has been known for its medicinal benefits amongst the people of Russia, Japan, and Northeastern China for centuries. The vitamin C content in haskap berries, ranging between 29 and 187 mg/100 g, is significantly highe...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

H.P. Vasantha Rupasinghe [verfasserIn]

Niroshaathevi Arumuggam [verfasserIn]

Madumani Amararathna [verfasserIn]

A.B.K.H. De Silva [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2018

Schlagwörter:

Antioxidants

Anthocyanin

Polyphenols

Oxidative stress

Chronic diseases

Physiological function

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Functional Foods - Elsevier, 2021, 44(2018), Seite 24-39

Übergeordnetes Werk:

volume:44 ; year:2018 ; pages:24-39

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.jff.2018.02.023

Katalog-ID:

DOAJ073552127

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!