Nutrient profile and digestibility of tubers and agro-industrial coproducts determined using an in vitro model of swine

Exploring and evaluating alternative feed ingredients to be used in swine diet is essential due to highly variable cost and limited availability of conventional feed ingredients. Tubers and agro-industrial coproducts could provide the basis for producing affordable swine feed. However, information o...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Utsav P. Tiwari [verfasserIn]

Rajesh Jha [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2016

Schlagwörter:

Alternative feedstuffs

Coproducts

In vitro digestibility

Swine

Tubers

Übergeordnetes Werk:

In: Animal Nutrition - KeAi Communications Co., Ltd., 2017, 2(2016), 4, Seite 357-360

Übergeordnetes Werk:

volume:2 ; year:2016 ; number:4 ; pages:357-360

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/j.aninu.2016.07.004

Katalog-ID:

DOAJ073587451

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!