Inflaming Public Interest: A Qualitative Study of Adult Learners’ Perceptions on Nutrition and Inflammation

Research suggests national dietary guidelines are losing public resonance, with consumers actively seeking alternate nutrition advice from unregulated online platforms that often propagate misinformation. Improved diet quality can beneficially affect inflammation, and with science relating to nutrit...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Stephanie Cowan [verfasserIn]

Surbhi Sood [verfasserIn]

Helen Truby [verfasserIn]

Aimee Dordevic [verfasserIn]

Melissa Adamski [verfasserIn]

Simone Gibson [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2020

Schlagwörter:

nutrition education

nutrition misinformation

credibility

nutrition science

Übergeordnetes Werk:

In: Nutrients - MDPI AG, 2009, 12(2020), 2, p 345

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2020 ; number:2, p 345

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/nu12020345

Katalog-ID:

DOAJ073864781

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!