Improvement of Probiotic Survival in Fruit juice and under Gastrointestinal conditions using Pectin-Nanochitin-Nanolignocellulose as a Novel Prebiotic Gastrointestinal-Resistant Matrix

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Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Alireza Chackoshian Khorasani [verfasserIn]

Seyed Abbas Shojaosadati [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2017

Schlagwörter:

▪ Bacillus coagulans ▪ Nanochitin ▪ Nanolignocellulose ▪ Pectin ▪ Synbiotic juice

Übergeordnetes Werk:

In: Applied Food Biotechnology - Shahid Behehsti University of Medical Sciences, 2015, 4(2017), 3, Seite 179-191

Übergeordnetes Werk:

volume:4 ; year:2017 ; number:3 ; pages:179-191

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DOI / URN:

10.22037/afb.v4i3.17337

Katalog-ID:

DOAJ073895067

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