Monitoring of HPLC profiles of selected polyphenolic compounds in sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) plant parts during annual growth cycle and estimation of their antioxidant potential

Gespeichert in:
Autor*in:

Bittová Miroslava [verfasserIn]

Krejzová Eliška [verfasserIn]

Roblová Vendula [verfasserIn]

Kubáň Petr [verfasserIn]

Kubáň Vlastimil [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2014

Schlagwörter:

Polyphenolic compounds

Flavonoids

Sea buckthorn

Total antioxidant activity

Total polyphenolic content

Übergeordnetes Werk:

In: Open Chemistry - De Gruyter, 2015, 12(2014), 11, Seite 1152-1161

Übergeordnetes Werk:

volume:12 ; year:2014 ; number:11 ; pages:1152-1161

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.2478/s11532-014-0562-y

Katalog-ID:

DOAJ074054465

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!