A Quadratic Regression Model to Quantify Plantation Soil Factors That Affect Tea Quality

Tea components (tea polyphenols, catechins, free amino acids, and caffeine) are the key factors affecting the quality of green tea. This study aimed to relate key biochemical substances in tea to soil nutrient composition and the effectiveness of fertilization. Seventy tea samples and their correspo...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Bo Wen [verfasserIn]

Ruiyang Li [verfasserIn]

Xue Zhao [verfasserIn]

Shuang Ren [verfasserIn]

Yali Chang [verfasserIn]

Kexin Zhang [verfasserIn]

Shan Wang [verfasserIn]

Guiyi Guo [verfasserIn]

Xujun Zhu [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

soil pH

soil nutrients

main chemical components in tea

spatial variation characteristic

quadratic regression model

Übergeordnetes Werk:

In: Agriculture - MDPI AG, 2012, 11(2021), 12, p 1225

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2021 ; number:12, p 1225

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agriculture11121225

Katalog-ID:

DOAJ074415077

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!