Sustainable Production of Lignocellulolytic Enzymes in Solid-State Fermentation of Agro-Industrial Waste: Application in Pumpkin (<i<Cucurbita maxima</i<) Juice Clarification

Valorization of agro-industrial waste through greener and biotechnological processes are promising approaches to minimize the generation of agro-industrial waste. Therefore, the study aimed to produce lignocellulolytic enzymes from agro-industrial waste under solid-state fermentation (SSF) condition...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Priya Rana [verfasserIn]

Baskaran Stephen Inbaraj [verfasserIn]

Sushma Gurumayum [verfasserIn]

Kandi Sridhar [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

agro-industrial waste valorization

solid-state fermentation

lignocellulolytic enzymes

juice clarification

principal components analysis

Übergeordnetes Werk:

In: Agronomy - MDPI AG, 2012, 11(2021), 12, p 2379

Übergeordnetes Werk:

volume:11 ; year:2021 ; number:12, p 2379

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/agronomy11122379

Katalog-ID:

DOAJ074415298

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!