Odor-contributing volatile compounds of a new Brazilian tabasco pepper cultivar analyzed by HS-SPME-GC-MS and HS-SPME-GC-O/FID

Abstract The cultivar BRS Avai was originated from recurrent phenotypic selection in the original American cultivar Tabasco Macllhenny™, used in the worldly famous Tabasco pepper (Capsicum frutescens L.) sauce. The determination of the aroma profile of this new cultivar could reveal important qualit...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Deborah dos Santos GARRUTI [verfasserIn]

Wivian de Sousa MESQUITA [verfasserIn]

Hilton Cesar Rodrigues MAGALHÃES [verfasserIn]

Ídila Maria da Silva ARAÚJO [verfasserIn]

Rita de Cássia Alves PEREIRA [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

Capsicum frutescens L.

chilli pepper

aroma

OCV

olfactometry

Übergeordnetes Werk:

In: Food Science and Technology - Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2004, 41(2021), 3, Seite 696-701

Übergeordnetes Werk:

volume:41 ; year:2021 ; number:3 ; pages:696-701

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1590/fst.18020

Katalog-ID:

DOAJ075060442

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!