Astragalus Polysaccharides and Saponins Alleviate Liver Injury and Regulate Gut Microbiota in Alcohol Liver Disease Mice

Astragalus, a medical and edible plant in China, shows several bioactive properties. However, the role of astragalus in attenuating alcoholic liver disease (ALD) is less clear. The objective of this project is to investigate the improving effect of astragalus saponins (AS) and astragalus polysacchar...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jingxuan Zhou [verfasserIn]

Nanhai Zhang [verfasserIn]

Liang Zhao [verfasserIn]

Wei Wu [verfasserIn]

Liebing Zhang [verfasserIn]

Feng Zhou [verfasserIn]

Jingming Li [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2021

Schlagwörter:

astragalus

alcoholic liver disease

polysaccharides

saponins

gut microbiota

Übergeordnetes Werk:

In: Foods - MDPI AG, 2013, 10(2021), 11, p 2688

Übergeordnetes Werk:

volume:10 ; year:2021 ; number:11, p 2688

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.3390/foods10112688

Katalog-ID:

DOAJ075486105

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!