Improvement on Mixograph test through water addition and parameter conversions

To improve Mixograph testing effect, Farinograph measurements were adopted as a quality standard and changes in water absorption and parameter conversion in Mixograph test were explored. Comparative study showed that increasing water absorption to about 73% and converting original parameters to comp...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Jia-zhu SUN [verfasserIn]

Wen-long YANG [verfasserIn]

Dong-cheng LIU [verfasserIn]

Jun-tao ZHAO [verfasserIn]

Guang-bin LUO [verfasserIn]

Xin LI [verfasserIn]

Yan-jun LIU [verfasserIn]

Jin-kao GUO [verfasserIn]

Ai-min ZHANG [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2015

Schlagwörter:

Mixograph

water absorption

compound parameter

constant water addition

parameter conversion

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Integrative Agriculture - Elsevier, 2021, 14(2015), 9, Seite 1715-1722

Übergeordnetes Werk:

volume:14 ; year:2015 ; number:9 ; pages:1715-1722

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc

DOI / URN:

10.1016/S2095-3119(15)61078-4

Katalog-ID:

DOAJ075711354

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!