Quality Evaluation of Thirteen Geographical Populations of Lycium chinense Using Quantitative Analysis of Nutrients and Bioactive Components

Lycium chinense Mill. is an important medicinal and edible perennial plant that has been developed as a popular vegetable and healthcare tea in southern China in recent years. In this study, we evaluated the nutritional quality of 13 different geographical L. chinense populations through a common-ga...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Lulu Yang [verfasserIn]

Qiong Liang [verfasserIn]

Shuhui Wang [verfasserIn]

Fang Yuan [verfasserIn]

Jie Wang [verfasserIn]

Yanjun Zhang [verfasserIn]

Yan He [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2019

Übergeordnetes Werk:

In: Journal of Food Quality - Hindawi-Wiley, 2017, (2019)

Übergeordnetes Werk:

year:2019

Links:

Link aufrufen
Link aufrufen
Link aufrufen
Journal toc
Journal toc

DOI / URN:

10.1155/2019/9714930

Katalog-ID:

DOAJ077238265

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!